Njihova ljubavna priča bila je jedna od najljepših, ali i najburnijih

Foto: Splash News, X17/Guliver, Getty

O OVOJ ste ljubavi čitali toliko puno puta.

Zašto? Zato što je bila jedna od, u početku najljepših, ali i najburnijih ljubavnih veza u celebrity svijetu.
 
Radi se o ljubavnoj priči glumca Johnnyja Deppa i top modela Kate Moss, koja je započela davne 1994. godine u New Yorku, u Cafe's Tabacou.
 
 
Johnny je u to vrijeme već imao nekoliko zapaženih filmskih uloga, dok je Kate žarila i palila svjetskim modnim pistama s kolegicama kao što su Naomi Campbell i Claudia Schiffer. Kada je prvi put otkriveno da Hollywood ima novi, zgodni par, svijet je doslovno poludio za njima.
 
 
Istovremeno, javnost je mislila kako su oni pomalo ekscentrični te kako ih nije briga za ništa drugo osim njihove veze. Tu su bile i brojne burne svađe, a svakako najpoznatija jest ona, nakon koje je glumac porazbijao sobu u Mark Hotelu u New Yorku.
 
 
No Johnny je češće pokazivao svoju romantičnu stranu pa je on bio taj koji je priredio veliku zabavu povodom njezinog 21. rođendana u Viper Roomu-u, na kojoj je slavljenici pjevala velika Gloria Gaynor. Par je prekinuo 4 godine kasnije, točnije 1998. godine. Prije Kate, glumac je bio u dvogodišnjem baku s vizažisticom Lori Anne Allison, a zatim zaručen s glumicama Jennifer Grey, Sherilyn Fenn te Winonom Ryder, kojoj je posvetio i tetovažu na ruci "WINONA FOREVER".
 
Nakon prekida s Kate, Johnny se smirio uz francusku glumicu i pjevačicu Vanessu Paradis, koju je upoznao iste te 1998. godine, a par je u 14 godina ljubavi dobio dvoje djece, no nikada se nisu vjenčali.
 
 
Kate je nedavno iskreno progovorila o agoniji koju je prolazila nakon prekida. "Nikada se nitko nije znao brinuti o meni kako treba, no Johnny je uspio. Ja bih ga pitala što da radim, a on bi mi uvijek rekao što. I to je ono što mi je nedostajalo kada sam otišla. Izgubila sam nekoga kome sam mogla u potpunosti vjerovati. Bila je to noćna mora. Godine i godine plakanja", iskreno je priznala manekenka, koja je kasnije samo nastavila njegovati imidž "loše djevojke".
 
 
"Kate je netko do koga mi je jako stalo. Odlična je, draga i dobra. Volim je na vrlo dubokoj razini", izjasnio se Johnny u intervjuu, nekoliko mjeseci nakon prekida. Par nakon toga nikada nije pokušao obnoviti svoju romansu.