Nova Lara Croft na svim premijerama nosi isti model haljine te frizure iz prošlosti

Foto: Splash News

ONA je jedna od najbolje obučenih holivudskih glumica.

Švedska glumica Alicia Vikander ima tek 29 godina, a već je dobitnica Oscara, sretno udana žena te modna ikona za koju se dizajneri trgaju da ju odjenu.
 
 
Također, ona je i nova Lara Croft, a na još jednoj svjetskoj premijeri filma "Tomb Raider" u Los Angelesu, glumica je dokazala kako ne planira biti monotona kopija drugih kada su u pitanju moda i ljepota.
 
 
Ovoga puta, njezin je odabir bila crno-zlatna duga haljina s golim ramenima, a čini se kako su ovakvi modeli njezini omiljeni jer je na gotovo svim dosadašnjim premijerama bila odjevena u slične haljine: duge i s otkrivenim ramenima oko kojih su bili zanimljivi volani.
 
 
Također, možda ste već primijetili i kako glumica dijeli veliku strast prema frizurama "iz prošlosti" koje polako, ali sigurno vraća u modu, kao npr. konjski rep s gumicama ili kosa podignuta samo s jedne strane, a morate priznati kako ste na ove frizure pomalo i zaboravili pored svih novih trendova koji se tako brzo mijenjaju.
 
 
No radi se o vječnoj klasici s kojom baš nikada ne možete pogriješiti, a modernijom ju možete učiniti ako poput Alicije na uho stavite i jednu statement naušnicu koja će vašu kombinaciju i izgled podignuti u trenu.
 
 
 
Čini se kako je glumica pronašla formulu za besprijekoran izgled baš svaki put!