Novi par na pomolu? Kendall Jenner na Coachelli flertala s poznatim DJ-om

Foto: Instagram

SLAVNA manekenka nije propustila najluđi festival u godini.
 
I dok su njene sestre Kylie Jenner i Kourtney Kardashian preskočile drugi vikend Coachelle, Kendall se provodila s kolegicom manekenkom Hailey Baldwin, ali i jednim poznatim DJ-om.
 
 
Riječ je o Thomasu Wesleyu Pentzu, poznatijem kao Diplo, koji je navodno obje večeri festivala proveo flertujući sa slavnom manekenkom.
 
"Jenner i Diplo izgledali su vrlo prisno na festivalu. Cijelo vrijeme su se dodirivali i grlili", potvrdilo je nekoliko izvora za britanski The Sun.
 
 
Glasine je dodatno uzburkala njihova zajednička fotografija koju je Diplo podijelio na svom Instagramu uoči vikenda i koju možete pogledati OVDJE
 
Američki DJ 2014. godine bio je u kratkoj vezi s pjevačicom Katy Perry, koja ga je u jednom intervjuu proglasila svojim najgorim ljubavnikom, a povezivalo ga se i s pjevačicom Lorde. Za  Kendall se od prošlog ljeta šuškalo da je u vezi s košarkašem Blakeom Griffinom, što nijedno od njih nikada nije potvrdilo, no početkom godine on je uhvaćen u zagrljaju druge i od tada više nisu viđeni zajedno.