Novi početak: Jordyn Woods nakon skandala s Kardashiankama promijenila izgled

Foto: Instagram

JEDNA od glavnih akterica posljednjeg skandala u obitelji Kardashian odlučila se na klasičan potez žena koje žele okrenuti novu stranicu u životu.

Riječ je o Jordyn Woods, bivšoj najboljoj prijateljici Kylie Jenner koja je pred kraj veljače uhvaćena u preljubu s tadašnjim dečkom njene sestre Khloe Kardashian, košarkašem Tristanom Thompsonom.

Jordyn je od tada gostovala u emisiji Red Table Talk, koju vodi Jada Pinkett Smith, gdje se javno za sve ispričala i prepričala što se dogodilo te sporne noći na košarkaševom tulumu, što je dodatno uzburkalo svađu između nje i obitelji Kardashian-Jenner s kojom je prije toga bila iznimno bliska.

Jordyn je u talk showu priznala da se s Tristanom samo poljubila, i to jednom, zbog čega ju je Khloe na svojem Twitteru optužila da laže i prozvala razaračicom obitelji da bi se kasnije predomislila i svu krivnju svalila na Tristana.

Skandal se od tada malo utišao, a Jordyn se sada vratila i na društvene mreže te je predstavila i svoj novi look.

"Ako čitate ovo, znači da vam je Bog dao još jedan dan pa budite zahvalni i bolji nego što ste bili jučer", napisala je ispod fotografije na kojoj ima puno kraću kosu nego prije.

Znači li nova frizura i da je Jordyn nešto naučila iz nedavnog skandala te da je odlučila okrenuti novu stranicu u životu, nismo sigurni, no sudeći prema brojnim komentarima podrške ispod ove objave, čini se da su joj fanovi već sve oprostili.

Šuška se da bi isto mogla napraviti i Kylie s kojom je prije skandala bila nerazdvojna, a glasinama u prilog ide i činjenica da još nije izbrisala njihove zajedničke slike s Instagrama.