Novi zdravi trend: "Sirena bedra" zamijenila su rupu među nogama

Foto: Instagram

NASUPROT pretjerano isfotošopiranim fotografijama mršavih djevojaka koje skupljaju likeove na društvenim mrežama našle su se cure čija bedra, kad se spoje, izgledaju poput repa sirena.

Ovaj duhovit, ali hvale vrijedan pokret veliča zdrav ženski izgled, a priključile su mu se djevojke koje se ne žele izgladnjivati kako bi ih društvo napokon smatralo lijepima.

 

Kad izrazito mršave djevojke skupe noge, među njihovim se bedrima nalazi mala rupa, a kad nešto oblije djevojke skupe noge nastaje oblik repa sirene, zbog čega je ovaj pokret i dobio takvo ime.

"Zadržite svoj tight gap, ja imam sirenina bedra", poručuju djevojke iz svih krajeva svijeta koje na Instagramu i Twitteru ponosno objavljuju fotografije na kojima do izražaja mogu doći njihove punašne noge i obla bedra.

Cilj ovog pokreta je stati na kraj iskrivljenim idealima ljepote te pokazati djevojčicama koje odrastaju uz društvene mreže da mogu biti i zdrave i lijepe te da imaju pravo uživati u životu i modnim trendovima i ako nisu manekenske građe.

"Kad imaš jača bedra, u krilu možeš držati više psića pa razmisli tko je pravi pobjednik ovdje.", samo je jedan od duhovitih natpisa kojim se podržava trend modernih sirena koje ne broje svaku kaloriju.

Imate li i vi #mermaidthighs?