Novo istraživanje: Što boja tvoje kose govori o tvom seksualnom životu?

Foto: Victoria's Secret

MISLILA si kako boja kose nema veze s tvojim seksualnim životom?

Ako je vjerovati najnovijem istraživanju tvrtke Skyn condoms, itekako ima. Ne kažemo da moraš planirati sljedeće farbanje prema ovim rezultatima, ali definitivno kažemo da ima malo istine u ovome.

Ako imaš crnu kosu…

U grupi si žena za koje je najizglednije da će seks tražiti putem aplikacija i interneta. Osim toga, upravo je za vlasnice ove boje kose najizglednije da će se upustiti u seks za jednu noć, a crnke najčešće smatraju ovu boju kose velikim izvorom vlastite seksualnosti.

Plavuše…

Vole seks na neuobičajenim mjestima kao što su automobil, kada, javni wc-i i slično, a s druge strane, samo se 40 posto ispitanih plavuša osjeća dovoljno samouvjereno u krevetu. Plavuše zauzimaju drugo mjesto na ljestvici žena za koje je najizglednije da će se upustiti u seks za jednu noć, odmah nakon crnki.

Ako je tvoja kosa crvena…

Seks za jednu noć te namjanje privlači, ali s druge strane, među svim bojama kose, upravo su pripadnice ove grupe najsklonije perverznom seksu koji uključuje vezanje. Seks i ljubav preko interneta te baš i ne zanimaju.

Brinete…

Otprilike jednako zainteresirane za seks za jednu noć kao i plavuše. Kad je riječ o pronalasku partnera preko interneta ili aplikacije, sklonija si korištenju servisa koji se plaćaju umjesto onih besplatnih. Što se tiče samopouzdanja u krevetu, ako je vjerovati istraživanju, bolja si od plavuša, ali još uvijek ti fali malo slobode.