Odabrao Vogue: Najbolje odjevena prva dama u 2017. godini ipak nije Melania Trump

Foto: Getty, Splash

PRED kraj godine "modna biblija" tradicionalno objavljuje svoj popis najbolje odjevenih slavnih dama.
 
Vogue svoj popis nije numerirao, pa nijedna od dama na listi nije pobjednica, no jedna od njih ipak je odnijela svoju malu pobjedu. Riječ je francuskoj prvoj dami, 64-godišnjoj Brigitte Macron koju je Vogue uvrstio na popis, a pri tome zanemario američku prvu damu, Melaniju Trump.
 
 
 
"'Prkošenje godinama' izraz je koji se često ponavlja kada je riječ o jedinstvenom stilu Brigitte Macron. Mi bismo ga zamijenili s 'dosljedno veličanstven' jer, otkako je njezin suprug osvojio predsjedničke izbore u Francuskoj, postalo je jasno da prva dama ne prihvaća konvencije kada su u pitanju njezini modni odabiri. Kožne tajice, minice, vintage kaputi; sve su to favoriti ove 63-godišnje bivše učiteljice s vječno namještenom frizurom. Ova je žena toliko samouvjerena da je Rihannu u Elizejskoj palači dočekala u trapericama, a na državnim događanjima nosi prozirne štikle Gianvita Rossija. Živjela nova Francuska", opravdalo je svoj izbor uredništvo Voguea.
 
 
 
Brigitte je debitantica na ovogodišnjoj Vogueovoj listi te ujedno i jedina prva dama, a u nastavku pogledajte koje je još slavne dame časopis proglasio najbolje odjevenima u 2017. godini:
 
Rihanna
 

Zoe Kravitz
 

Natalie Portman
 

Claire Foy
 

Solange Knowles
 

Emma Stone
 

Zendaya
 

Nicole Kidman
 

Ruth Negga