Odijelo i trenirka? Mia Kovačić ukrala sve poglede u nespojivoj kombinaciji

Foto: Bojan Zibar

OKRUGLA 100. izvedba predstave "Brodolomke" sinoć je u zagrebačkom kazalištu Vidra okupila mnoge domaće poznate face, a u masi se istaknula Mia Kovačić koja je nosila žuto odijelo.

No, poglede joj nije osigurala samo boja njezinog odijela već i način na koji ga je iskombinirala. Voditeljica je hrabro isprobala trend sportske elegancije koji se, kako naziv odaje, temelji na kombiniranju sportskih i elegantnih krpica i koji je već nekoliko godina popularan među svjetskim trendsetericama, poput sestara Hadid i Kendal Jenner.

Mia je uz žuto odijelo obukla crnu sportsku majicu s kapuljačom dok se u ostatku stajlinga držala elegancije i upotpunila ga crnim lakiranim čizmicama s potpeticom i špicastim vrhom te crnom okruglom torbicom.

Sve je začinila velikim mačkastim dioptrijskim naočalama, koje u posljednje vrijeme nose i mnoge dame koje nemaju dioptriju, kao modni dodatak, a sa sportskim dijelom stajlinga jedino je uskladila frizuru jer je kosu svezala u konjski rep.

Je li Mia, koja često oduševljava svojim stajlinzima, ovim izdanjem briljirala ili podbacila, ostavljamo vama na prosudbu, no mi ćemo joj svakako čestitati na odvažnosti.