Odličan styling Jessice Albe naišao na oštre kritike zbog cipela

Foto: Splash News

PRELIJEPA glumica i poduzetnica uskoro će roditi svoje treće dijete.
 
Radi se o 36-godišnjoj glumici Jessici Albi koja sa svojim suprugom Cashom Warrenom očekuje treće dijete, a zgodnom paru nakon dvije kćerkice stiže sin.
 
 
Sretne vijesti Jessica je s javnosti podijelila u srpnju ove godine putem Instagrama, neodoljivim videom u kojem su i njezine kćerkice, a svaka je tom prilikom držala po jedan veliki crni balon s brojem.
 
 
Honor je tako držala broj 1, Haven 2, a mama Jessica, u preslatkoj crnoj haljini golih ramena, broj 3, dok se nježno držala za tada već prilično veliki trbuh. Jessica bi uskoro trebala roditi, no i u visokoj trudnoći ne odustaje od zanimljivih stajlinga te vrtoglavo visokih peta.
 
 
A upravo joj to zamjeraju mnoge žene i stručnjaci, posebno sada pred porođaj jer je Jessica jučer prošetala u Saint Laurent štiklama od 14 centimetara koje je iskombinirala na pamučnu, sivu i dugu haljinu te ogrtač u crvenoj boji. No takve vrtoglavo visoke štikle nosi tijekom cijele trudnoće.
 
 
Stručnjaci smatraju da žene u visokoj trudnoći ne bi smjele nositi cipele s vrtoglavo visokom potpeticom jer se mijenja njihov centar za ravnotežu. "Visoke potpetice mijenjaju držanje, skraćuju mišiće listova i stvaraju pritisak na leđa i koljena. Tijekom trudnoće visoke potpetice stvaraju dodatni pritisak na zglobove koji su tako preopterećeni", otkriva Lorraine Jones iz Američkog društva pedijatara koja napominje kako su za trudnice jednako loš odabir cipele potpuno ravnih potplata.
 
 
No moramo priznati kako bi njezinu kolekciju štikli rado vidjele u svom ormaru.