Oduševit će vas nove preslatke maske za spavanje domaćeg brenda

Foto: Promo

IMAMO odličnu vijest za sve spavalice! Domaći brend odjeće za spavanje Asteria za vas je pripremio novu kolekciju maski za spavanje. 

Osnovana 2018. godine od strane majke i kćeri, Asteria je započela svoje putovanje s ciljem da svim ženama ponudi kvalitetnu i ženstvenu odjeću za spavanje u kojoj će se osjećati jedinstveno i samopouzdano. Prozračne, mekane i prirodne tkanine, originalan dizajn, ručno krojenje i šivanje u maloj radioni u srcu Hrvatske je ono što čini Asteriu posebnom. Sada u svojoj ponudi, osim odjeće za spavanje za žene, nudi i odjeću za spavanje za muškarce, žensku odjeću, torbe i modne dodatke. 

Asteria maske za spavanje su ručni rad. Svaki dio se ručno izrezuje i potom šiva i tako nastaje gotova maska. Izrađene su od prirodnih materijala s poliesterskim punjenjem i mogu se prati u perilici rublja. Svaka maska dolazi u veličini za odrasle i djecu, što će sigurno razveseliti vaše najmlađe. Uz masku za spavanje dolazi i vrećica od prirodnih materijala u koju možete spremiti svoju masku i uvijek nositi sa sobom. 

Maske za spavanje nisu namijenjene samo za spavalice. One su idealno rješenje ako imate problema sa spavanjem, spavate po danu ili dok putujete. Pomoći će vam da brže zaspite i odmorite svoje oči, a pritom ćete odlično izgledati! 

Posjetite Asteria web shop www.asteria.hr i pogledajte cijelu ponudu maski za spavanje, od veselih životinja do romantičnih i klasičnih maski. Osigurani su razni načini plaćanja i dostava u roku od 3 radna dana u cijeloj Hrvatskoj. Pratite Asteria Instagram i Facebook profil i svakodnevno saznajte o novitetima, akcijama i poklonima. 

Odaberite svoju najdražu masku za spavanje i slatko spavajte!