Omražene tenisice su najbolji dio neobičnog stajlinga Lane Jurčević

LANA Jurčević redovno koketira s različitim modnim stilovima. Rado nosi izazovne kombinacije, ali i one ležerne, sportske.

Nakon što je nedavno izazvala pažnju trenirkom koja instantno krade poglede, sada je pozirala u nešto drugačijem, ali jednako udobnom izdanju.

Pohvalila se kako je, unatoč preporukama za izolaciju, odradila intervju. No, kako ističe, riječ je o intervju "na daleko". Osim intervjua, ljubiteljice mode je zaintrigirao i njezin outfit.

Ovog puta je Lana, odnedavno poznata pod umjetničkim imenom La Lana, iskombinirala predimenzioniranu fluorescentnu jaknu s crop topom i širokom trenirkom retro izgleda. No, sve je začinila zlatnom ogrlicom, kao i planetarno popularnim tenisicama. Ipak, oko njih se još uvijek vode modne debate, dok im jedni ne mogu odoljeti, za druge se one nalaze na popisu najgorih trendova koji su obilježili ovu modnu eru.

Riječ je o modelu koji mnogi nazivaju "ružnim", ali ni taj epitet ne umanjuje njegovu popularnost. Ona je odabrala šareni primjerak koji pristaje uz apsolutno sve, a vjerujemo da će se u ove tenisice zaljubiti i ljubiteljice sportskog stila, ali i romantičarke.