I on se vratio: Aaron Carter nakon 10 godina izbacio novi singl

Foto: Screenshot Youtube, Instagram, Splash News, JLP

ZNAŠ onog plavokosog klinca, koji se "šlepao" uz Backsreet Boyse.


Ako si, baš poput nas, nekada davno bila luda za slavnom petorkom iz benda The Backstreet Boys, onda ti ne treba posebno objašnjavati tko je Aaron Carter.



Radi se o mlađem bratu jednog od najpopularnijih članova benda, plavokosog Nicka Cartera, koji je također nastojao ostvariti glazbenu karijeru, a čini se kako to i dalje pokušava.

Naime, danas 28-godišnji Aaron upravo je izbacio novi singl "Fools Gold", nakon punih 10 godina, a tu je naravno i spot.



Ukratko, Aaron više nije balavac, a sazrjela je i njegova glazba, za koju nismo sigurne da ćeš ju pustiti u autu, dok se sa spuštenim prozorima voziš kroz grad na topli, proljetni dan, no nije ni toliko loša, koliko smo mislili da će biti.

Na prvu nam zvuči kao spoj Justina Biebera i Zayna Malika, a hoće li Aaron nadmašiti slavni dvojac, ostaje nam da vidimo.



Pssst! Plavokosi Aaron nekad je ljubio još jednu teen zvijezdu Hillary Duff, a posljednje je viđen s bivšom Miss Teen USA, danas 31-godišnjom Kari Ann Peniche, s kojom je bio i zaručen 2006. godine, no zaruke su raskinute samo 6 dana kasnije. Zanimljivo je kako je ona izgubila spomenutu titulu, nakon što je pozirala za Playboy. Prelijepu Hillary, Aaron je ponovno pokušao osvojiti još nedavno, nakon što se ona rastala od supruga Mikea Comrieja, no od pomirenja nije bilo ništa. Nekako nam se čini da je Aaronu samo malo dosadno u životu...