On misli ozbiljno: Orlando Bloom već je upoznao Katy Perry s mamom

Foto: Getty, Splash News, Instagram

STVARI su postale ozbiljne.

Iako nikada nisu službeno potvrdili svoju ljubav, činjenica je da su Katy Perry i Orlando Bloom posljednjih tjedana nerazdvojni. Prve glasine pojavile su se na dodjeli Zlatnih globusa, gdje se par čitavu večer nije odvajao jedno od drugoga.

Nakon toga, golupčići su još nekoliko puta uhvaćeni zajedno, a neki dan su se vratili iz Londona, gdje je crnokosa pjevačica upoznala mamu slavnog glumca.



Kako su potvrdili dobro upućeni izvori, poanta putovanja bila je ta da se Katy upozna s prijateljima i obitelji, čime je postalo jasno kako par misli ozbiljno, iako se to navodno ne sviđa Orlandovoj bivšoj supruzi, manekenki Mirandi Kerr.



Naime, njih dvoje je nakon razvoda ostalo u odličnim odnosima, no kada je u pitanju njihov sin Flynn, dogovor je bio kako svoje nove partnere neće upoznavati s njim, ako ih ne poznaju barem 6 mjeseci, što je Orlando prekršio. Inače, Miranda je već neko vrijeme u sretnoj vezi s osnivačem Snapchata, Evanom Spiegelom.

"Katy nikada nije bila sretnija. Na njezinom licu je uvijek veliki osmijeh, kada je s Orlandom. On je pravi gentleman i drži ju kao kap vode na dlanu", otkrio je nepoznati izvor.



Nakon propalog braka s komičarom Russellom Brandom, koji je i poznati ovisnik o seksu te burne veze s još jednim holivudskim ženskarošem, Johnom Mayerom, vjerujemo kako je Katy Orlando došao kao melem na ranu.

 

 

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.