Oni su rekli "da": Najvažnija celebrity vjenčanja u 2015. godini

Foto: Instagram, JLP, Splash, Hola, Guliver/Getty

2015. godina mnogim je slavnim osobama donijela sreću na ljubavnom planu. Pogledajte tko je sve stao pred oltar!

Sofia Vergara i Joe Manganiello


Uvjerljivo najraskošnije i najglamuroznije vjenčanje 2015. bilo je ono predivnog slavnog para koji čine Sofia Vergara i Joe Manganiello. Oženili su se na Floridi, a tulumarilo se čak 3 dana, baš kao što je Sofia i najavila. Na ovom vjenčanju sve je bilo čarobno - od vjenčanice s potpisom Zuhaira Murada, preko bogatih cvjetnih aranžmana pa do romantičnog prvog plesa.




Princ Carl Philip i Sofia Hellqvist

Oni su princ i princeza kao iz bajke, a romantičnoj priči važnost daje i to što je lijepa Sofia "pučanka" i nema plave krvi, a markantni švedski princ u nju se zaljubio na prvi pogled. Vjenčali su se u Stockholmu, on je nosio plavu uniformu, a ona čipkastu haljinu s potpisom  Ide Sjöstedt i tijaru.



Jennifer Aniston i Justin Theroux

Nažalost, još uvijek nismo vidjeli fotke s vjenčanja jedne od najomiljenijih holivudskih glumica. Simpatična glumica i Justin rekli su da u privatnosti svog doma na Bel Airu te zatim proslavili u društvu sedamdesetak gostiju među kojima su bili i Orlando Bloom, Lisa Kudrow, Ellen DeGeneres i Chelsea Handler.



Allison Williams i Ricky Van Veen

 
Nakon 4-godišnje veze, glumica iz serije "Girls" udala se za osnivača stranice "College Humor" na ranču u Wyomingu. Nosila je čarobnu haljinu s potpisom Oscar de la Renta.



Guy Ritchie i Jacqui Ainsley


Slavni redatelj i bivši Madonnin suprug, ove se godine oženio za 33-godišnju manekenku i majku troje djece Jacqui Ainsley. Vjenčali su se u dvorištu jednog glamuroznog imanja, a na vjenčanju su bile velike face poput Brada Pitta i Davida Beckhama.



Nicky Hilton i James Rothschild

Bogata nasljednica Nicki udala se u londonskom domu princa Williama i Kate Middleton - kensigntonškoj palači. Nosila je čarobnu vjenčanicu Valentino o kojoj je sanjala od malih nogu.



Tina Knowles i Richard Lawson

Mama pjevačice Beyonce ponovno je pronašla ljubav te ušla u brak sa dugogodišnjim partnerom Richardom. Nakon vjenčanja slavlje za tristotinjak gostiju održalo se na luksuznoj jahti. Svi su nosili bijelo, uključujući i mladence. Mama Tina blistala je u haljini Romona Keveza.



Benedict Cumberbatch i Sophie Hunter

Popularni "Sherlock" razočarao je obožavateljice kad je odlučio oženiti kazališnu redateljicu Sophie. Za vrijeme vjenčanja Sophie je čekala prvu bebicu ovog para. Nosila je srebrnu Valentino haljinu, no par je fotke odlučio sačuvati daleko od očiju javnosti.



Johnny Depp i Amber Heard


52-godišnji Johnny i 29-godišnja Amber vjenčali su se u veljači 2015. godine na plaži. Johnnyjev 13-godišnji sin Jack bio je tatin kum na vjenčanju, a Amber je navodno nosila dugačku vintage haljinu s dugim rukavima.



Ashton Kutcher i Mila Kunis

Ashton i Mila sve su iznenadili kad su se oženili na tajnom vjenčanju u dvorani pod nazivom "Secret Garden". I Mila i njihova kćerkica Wyatt Isabelle nosile su bijelo, a šuška se kako je i prije ovog "vjenčanja" par na papiru bio službeno vjenčan.



Cameron Diaz i Benji Madden

"Sada imam najboljeg muškarca ikad. Mog posebnog muškarca", izjavila je 42-godišnja Cameron Diaz nakon udaje za Benjija Maddena. Vjenčali su se na Beverly Hillsu, pred 127 gostiju. Nosila je svjetlucavu haljinu s golim leđima.



Bar Refaeli i Adi Ezra


Slavna manekenka rekla je "da" bogatom biznismenu Adiju na opuštenoj ceremoniji u hotelu Beresheet . Nosila je prozirnu boho vjenčanicu s potpisom Chloe.