Opet usklađeni: Đurđa Tedeschi i Božo Vrećo kao da se dogovaraju što će obući

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

OBOJE su poznati po osebujnom stilu i ljubavi prema crnoj boji, no s obzirom na to da im je ovo već treći put od ljeta da ih vidimo u usklađenim izdanjima, počinjemo sumnjati da se unaprijed dogovaraju što će obući.

Radi se o umirovljenoj hrvatskoj sutkinji Đurđi Tedeschi i bosanskohercegovačkom pjevaču sevdalinki Boži Vreći koji su se ponovo na istom događaju pojavili u jako sličnim izdanjima.

Nakon što su ovog ljeta snimljeni na dubovačkom Stradunu u gotovo identičnim stajlinzima, isto im se ponovo dogodilo i u listopadu na premijeri predstave "Antigona" u zagrebačkom HNK, a za izložbu "Memories Are Made Of This – Šeširi iz privatne kolekcije Đurđe Tedeschi" u Etnografskom muzeju u Zagrebu uskladili su boju haljina i čizama.

A osim što su oboje nosili crne haljine i smeđe čizmice, zajednička im je bila i plisirana tkanina na Đurđinom mantilu i Božinoj haljini.

Oboje su stajlinge upotpunili i upečatljivim šeširima koji su bili u skladu s prigodom. Organizatorica izložbe nosila je crni šeširić s dugačkim perom i mrežicom preko očiju, a Vrećo je odabrao veliki crno-bijeli model.