Opušteni chic: Djevojka sa špice dokaz je da odijela odlično idu i uz tenisice

Foto: Luka Šangulin/ Index

ODVAŽNOM kombinacijom pokazala je da nekad ne treba slijepo slijediti modna pravila.

Djevojka koju je bilo nemoguće ne primijetiti na špici iskombinirala je nekoliko modnih klasika s komadom koji će u nadolazećoj sezoni sasvim sigurno postati hit.

Naime, dosad su gotovo sve zaljubljenice u modu već nabavile barem jedan primjerak ženskog odijela koji se vratio na velika vrata. Ipak, ako ste pomislili na dosadne nijanse i još dosadnije krojeve koji u drugi plan stavljaju ženstvenost, opasno ste se prevarili. U modi su odijela u odvažnim nijansama ili neobičnim uzorcima, baš poput crvenog primjerka sa zlatnim gumbima koji je odabrala ova djevojka.

Osim što ga možete nositi na poslovne sastanke, odlično će izgledati i na popodnevnoj kavi ili pak u svečanim prilikama poput vjenčanja.

Iako bi ga mnoge dame kombinirale isključivo na visoke potpetice ili pak klasične ravne cipele, ova je djevojka odabrala nešto odvažnije i sasvim sigurno neočekivano - šarene tenisice koje su upečatljive same po sebi. Jedno je sigurno, svaki od ovih komada dovoljno je efektan sam za sebe, ali zajedno daju još bolji rezultat.

Outfitu je dodala praktičan ruksak u istoj nijansi poput odijela, a cijelu priču je "primirila" neutralnim kaputom kakav ove zime nose sve trendseterice.