Osveta na pisti: Skinuo majicu i usred revije pozvao na bojkot dizajnera

Foto: Instagram 

OD kada su odlučili preuzeti brigu za odjevne kombinacije prva dame SAD-a, Melanije Trump, Dolce&Gabbana naišli su na brojna negodovanja javnosti.
 
Modni dvojac s kritikama se odlučio izboriti na originalan način te lansirali majicu s natpisom "Boycott Dolce&Gabbana" (bojkotirajte Dolce&Gabbanu), no čini se da im se to sada obilo o glavu.
 
 
Na njihovoj posljednjoj reviji, održanoj u Milanu, američki glazbenik Raury, kojeg su angažirali za tu svrhu, izigrao ih je nasred piste. Naime, kada je saznao da D&G oblače Melaniju Trump, glazbenik je odlučio usred revije pokazati svima koje je njegovo mišljenje o tome, a inspiraciju za svoju osvetu pronašao je upravo u njihovoj "bojkot majici". Raury je svoja prsa ispisao sloganima u sličnom stilu, samo što su njegovi zaista pozivali na bojkot luksuznog brenda, poput "Protest D&G", "Give me freedom" (dajte mi slobodu) i "I'm not your scapegoat" (ja nisam vaše žrtveno janje). 
 
 
Naravno, glazbenik je brzo izbačen s revije i isječen sa svih službenih snimki događaja. Raury je kasnije objasnio kako ga je, osim same činjenica da D&G odijevaju gospođu Trump, jako naljutilo i licemjerje dizajnera, jer se, po njemu, svojom "bojkot majicom" zapravo rugaju ljudima koji odbijaju nositi njihove komade. Raury je fotografiju s revije podijelio na svom Instagramu, a u opisu je istaknuo kako je sretan što je slijedio svoje srce.