Osvježavajuća promjena: Serena Williams s novom frizurom izgleda bolje nego ikad

Foto: Getty Images, Instagram

TENISAČICA Serena Williams uoči proljeća se odučila na drastičnu promjenu frizure kojom je potvrdila nastavak trenda koji uporno ne izlazi iz mode.

Kako vjerojatno pretpostavljate, svoju dugačku kosu skratila je u bob frizuru, koja je osvježila njezin izgled, a tenisačica nikad nije izgledala bolje.

Svoj novi look predstavila je na Instagramu i pružila nam mali podsjetnik na sve prednosti koje donosi ova megapopularna frizura.

Jedna od najvažnijih, ali i prilično očitih je pomlađujući efekt, čemu je dodatno pridonijela i svijetla boja kose. Još jedna važna prednost bob frizure je univerzalna laskavost, što je čini sigurnim izborom za sve željne promjene izgleda. Uz to, uopće nije zahtjevna i izgleda sjajno bez ikakvog stiliziranja, a u kombinaciji sa šeširom kakav na fotki nosi Serena, očigledno i bez puno truda jamči elegantan damski look.

Iako bob očito ni ove godine ne izlazi iz mode, frizeri su početkom 2020. najavili prevlast njegovog bliskog rođaka, takozvanog loba, odnosno dužeg boba koji također jamči iste prednosti te pristaje svima.