Otkačene frizure i trepavice duže od života: Najbolja beauty izdanja s Met Gale

Foto: EPA-EFE, Getty Images, Instagram

SLAVNE dame ni ove godine nisu razočarale svojim izdanjima za Met Galu.

Tema "Camp: Zapisi o modi",  pri čemu se Camp definira kao ljubav prema neprirodnom, kao umjetnost i pretjerivanje, pokazala se kao sjajan izvor inspiracije za posve otkačene stajlinge, ali i jednako nesvakidašnje frizure te make-up.

Iako su minimalizam i prirodan izgled trenutno vodeći trendovi u svijetu ljepote, za njih na ovom crvenom tepihu nije bilo mjesta, i prevladao je apsolutni kič, što je bilo i u skladu sa zadanom temom, a u nastavku smo izdvojili najupečatljivija beauty izdanja s ovogodišnje Met Gale.

Cara Delevingne

Manekenka je uskladila make-up s outfitom te je preko lica povukla narančastu liniju, a oduševila je i neobičnim ukrasom za glavu sa  privjescima u obliku zubala, banana, očnih jabučica i jaja na oko.

Gigi Hadid

Gigi je svoj blještavi outfit upotpunila upečatljivim bijelim trepavicama koje su zbog bijele boje djelovale kao da su zaleđene.  

Lady Gaga

Superdugačke trepavice, samo u zlatnoj boji, stavila je i Lady Gaga koja je igrala na kartu više je više pa je oči naglasila i debelim linijama crnog i bijelog tuša te je na usne nanijela ružičasti ruž, a nije stala ni na tome, već je od pramenova kose oblikovala i nekoliko mašnica.

Lily Collins

Glumica Lily Collins plijenila je poglede svojom natapiranom kosom koju je ukrasila cvijećem i debelim bijelim obručem, kao i upečatljivim ljubičastim sjenilom na očima.

Lupita Nyong'o

I glumica Lupita Nyong'o je natapirala svoju kosu te ju ukrasila zlatnim češljevima, dok se za dodatnu dozu drame pobrinuo njezin metalik make-up na očima i usnama.

Ciara

Najveću kosu na eventu imala je pjevačica Ciara koja ju je ukrasila s tek dvije ukosnice, no svejedno se izdvojila iz mase, a u ovom izdanju podsjetila nas je na Dianu Ross iz njezine disko ere.

Lucy Boynton

Glumica Lucy Boynton izgledala je kao vila sa svijetloplavom kosom ukrašenom cvijećem i svjetlucavim cirkonima na licu.

Priyanka Chopra Jonas

Priyankina make-up artistica je za Harper's Bazaar njezin look opisala kao "spoj Luja XVI, modne piste kuće Dior i Davida Bowieja", a mi na to zbilja nemamo što nadodati.

Ashley Graham

Najpoznatija plus-size manekenka imala je jednu od najspektakularnijih frizura večeri koja joj je, unatoč minimalnom make-upu, osigurala mjesto na ovoj listi. Ashley je svojoj kosi nadodala dugačke ekstenzije i svezala ju u niski rep koji je ukrasila raznolikim i mnogobrojnim ukosnicama.

Kris Jenner

Iako je samo stavila plavu periku i make-upom naglasila oči, Kris Jenner bila je gotovo neprepoznatljiva na Met Gali pa je i njezino izdanje definitivno vrijedno spomena.