Otkriven razlog zašto niti jedan glumac nije htio glumiti Noaha u filmu "Notebook"

Foto: Screenshot Youtube, Giphy

KAKO, molimo?

Popularni film "Notebook", do danas nas je rasplakao mali milijun puta, a tada smo se negdje i zaljubile u Ryana Goslinga, koji je igrao glavnu mušku ulogu.
 
 
I definitivno nismo jedine, jer se u njega tada zaljubila i holivudska slatkica Rachel McAdams, no ljubav nije potrajala, iako su obožavatelji čitavo vrijeme navijali za njih.
 
Inače, radnja filma bazira se na istoimenom romanu Nicholasa Sparksa, a govori o pravoj, bezvremenskoj ljubavi između Noaha i Allie, koja baš nikoga ne može ostaviti ravnodušnim. Knjiga je objavljenja 1996. godine, a u tom razdoblju je autor i prodao prava za film, no on je snimljen tek 2004. godine.
 
A ako se pitaš zašto tek tada, jedan od razloga jest i taj što redatelj dugo nije mogao naći glumca, koji bi utjelovio Noaha.
 
 
Iako smo mi zahvalni na tome što je Ryan na kraju dobio spomenutu ulogu, Nicholas Sparks otkrio je kako potraga za glavnim muškim glumcem nije bila nimalo laka.
 
"Puno je glumaca odbilo ulogu, jer po njima Noah nije imao nikakav karakter. Stalno su dolazili i pitali u čemu je stvar. To je čovjek koji se zaljubljuje i zapravo otad ne radi ništa, osim što čeka da se ona ponovno pojavi. Na kraju filma, on je i dalje samo zaljubljen. No, tada je došao Ryan i oživio tu priču", otkrio je.
 
No, Nicholas se ne slaže kako Noah nema nikakve karakterne osobine, već smatra da su one svedene na minimum, što vrijedi i za ostatak likova u priči.
 
 
"Kada su svi vaši likovi osuđeni da se zaljube od samog početka, posljednja stvar koju želite jest promijeniti ih. Ako su svi savršeni jedni za druge na početku filma, a onda se netko promijeni, oni ne mogu biti savršeni jedni za druge i na kraju", zaključio je Nicholas.
 
Film je postigao veliki uspjeh, a Ryan je postao jedan od najtraženijih frajera u Hollywoodu.
 
Vjerujemo kako je drugim glumcima sada žao zbog odbijanja uloge, iako i sam Nicholas priznaje kako ne zna točno o kome se radi.