Otkriveni datum, lokacija i još neki detalji najvažnijeg vjenčanja 2018. godine

Foto: Getty, Twitter

SADA kada su se princ Harry i Meghan Markle službeno zaručili, vrijeme je za planiranje vjenčanja.
 
No čini se kako je kraljevska obitelj to već napravila, jer su u službenom priopćenju Kensingtonske palače već otkriveni svi najvažniji detalji. A svadbena zvona oglasit će se mnogo prije no što mislite i to na neočekivanoj lokaciji.  
Glumica i princ pred oltar će stati već u svibnju 2018. godine, a zanimljivo je i da se Harry neće vjenčati u Westminsterskoj opatiji, kao William i Kate, niti u katedrali Sv. Pavla, gdje su se vjenčali Diana i Charles. Štoviše, Harryjevo i Meghanino vjenčanje uopće neće biti u Londonu nego u kapeli Sv. Georgea u sklopu dvorca Windsor, britanske kraljevske rezidencije u istoimenom gradiću zapadno od Londona. U istoj kapeli sudbonosno da izrekli su princ Charles i Camilla Parker 2005. godine.
 
 
"Za Harryja i Meghan, Windsor je zaista posebno mjesto jer tamo su redovito provodili zajedničko vrijeme dok su se još skrivali od očiju javnosti", otkrio je glasnogovornik Kensingtonske palače za People. "Sretni su jer će u bračni život zakoračiti na istom mjestu gdje su i započeli svoju vezu." U istoj kapeli je princ Harry i kršten 1984. godine. 
 
 
U priopćenju stoji i da će sve troškove vjenčanja pokriti kraljevska obitelj. Vjenčanje će se prenositi i na javnoj britanskoj televiziji, a jedino što do tada nećemo doznati je kako će izgledati Meghanina vjenčanica.