Uskoro se vraća u prodaju: Ova haljina izazvala je histeriju među ženama

Foto: Instagram 

KADA neki komad na Instagramu imaju baš sve poznate blogerice i fashionistice, onda znate da se radi o hitu.
 
Također, možete biti sigurne da ga se nećete baš lako dokopati, jer je obično riječ o skupom dizajnerskom ili o potpuno rasprodanom komadu. Kod ove haljine radi se o ovom drugom, no postoji i jedna dobra vijest. A zašto su baš sve fashionistice poludjele za njom, bit će vam jasno kad vidite koliko je svestrana.
 
 
Lanena bijela haljina do poda, s dugmićima i čipkastim detaljima zvuči savršeno za ljeto, a još je bolje što ju možete nositi i kao kimono, odnosno lagani ogrtač preko kupaćeg kostima, hlačica pa čak i traperica.
 
 
Njena čar je i u tome što može izgledati elegantno, ali i ležerno, ovisno o tome kako je iskombinirana. A iznenadila nas je i njena cijena jer stoji svega 55 funti, odnosno oko 460 kuna.
 
 
Haljinu potpisuje poznati brend River Island, na čije ste komade sigurno već naletjeli na Asosu, gdje se također prodaju. Ipak, ni tamo nismo pronašli ovaj hit komad, baš kao ni u online trgovini brenda.
 
 
No, kako smo spomenuli, postoji jedna dobra vijest, a to je da će se ova rasprodana haljina ipak vratiti u prodaju, iako se još uvijek ne zna kad točno. Na internetu se šuška kako bi to moglo biti u utorak, 4. srpnja, pa vam preporučujemo da budno pratite online trgovinu brenda, koji dostavlja i u Hrvatsku.