Ova je manekenka stala između njih: Prekinuli Rihanna i Drake

Foto: Getty, Instagram

IAKO nitko ne zna sa sigurnošću koliko su dugo bili ekskluzivni, Rihanna i Drake više nisu zajedno.

Nakon što se posljednjih mjeseci nisu odvajali jedno od drugoga, i nakon što je Drake cijelom svijetu otkrio da ju voli na dodjeli MTV VMA nagrada, par je navodno ponovno prekinuo, ali će ostati prijatelji i poslovni suradnici.



U tih nekoliko mjeseci, par je tulumario i putovao zajedno, a napravili su si i identične tetovaže morskog psa.

"Rihanna i Drake viđaju i druge ljude trenutno, jer više nisu ekskluzivni. I dalje im je stalo, no njihovi rasporedi im ne dopuštaju ništa ozbiljnije", otkrio je nepoznati izvor za E! Online te nastavio. "I dalje će biti u kontaktu, jer nikad se ne zna što se sve može promijeniti."

A čini se kako je Drake već napravio svoj sljedeći korak, a njegova nova simpatija navodno je manekenka India Love, pravim imenom Dakota Gonzalez, koja je baš kao i Rihanna, velika obožavateljica golišavih fotki i tetovaža pa se čini kako kanadski reper ima svoj tip cure.

Zanimljivo je i kako je Dakotu njezin bivši dečko, Cliff Dixon, varao upravo s Rihannom pa se ne zna je li to samo osveta ili je atraktivna manekenka doista "zapela" za pjevača. Ili Drake samo želi razljutiti Rihannu?

Ako je ovo posljednje u pitanju, čini se kako je uspio, obzirom da je pjevačica tijekom vikenda napravila nešto što inače nikada ne radi - objavila je sliku na Instagramu, na kojoj se osvrnula na svoje bivše dečke. "Niti jedan moj bivši nije oženjen ili u sretnoj vezi pa se može reći da ja nisam bila problem, LOL."

Iako smo u početku mislili kako to ide repera Chrisa Browna, s kojim je Rihanna imala turbulentnu vezu, nakon ovih saznanja, imamo još jednog izvjesnog kandidata, koji bio mogao biti primatelj poruke...

Rihanna ili India, što vi kažete?