Ova žena ima 41 godinu, izgleda kao da ima dvostruko manje, a ovo su njezine tajne

Foto: Instagram

SREDINOM svibnja ove godine prenijeli smo vam priču o 49-godišnjoj Lui Yelin, knjižničarki iz kineske provincije Henan koja izgleda kao djevojčica te je tako brzo postala prava internetska senzacija.

Njezina tajna mladolikog izgleda bila je u svakodnevnom vježbanju jer kako je Lui sama zaključila, "ako se ne znojiš dovoljno, ne možeš ni dobro izgledati."

No zgodna mama 22-godišnjeg djeteta sada je dobila opasnu konkurenciju u liku Lure Hsu s Tajvana koja je internetska senzacija postala zbog iste stvari.

Iako Lure izgleda kao da ima 18, 19 ili 20 godina, istina će vas itekako iznenaditi. Ova tajvanska ljepotica i blogerica zapravo ima 41 godinu, a u nedavnom intervjuu otkrila je nekoliko tajni svoje ljepote koje svi možemo slijediti.

Puno vode, prehrana bogata povrćem, izbjegavanje šećera i gaziranih pića te šalica crne kave ujutro. Osim toga, Lure nigdje ne izlazi bez kreme s visokim zaštitnim faktorom te izbjegava ljute umake i začine.

Korištenje hidratantnih krema ne preskače baš nikad jer smatra da je hidratacija najvažnija za mladenački izgled, a pije i vitamin C te kolagen u tekućem obliku.

Svaka čast!