Ovaj celebrity duo jučer se ponašao kao par no oni su godinama najbolji prijatelji

Foto: Splash News

JUČER je u New Yorku održana jedna gala večer.

Radi se o predstavljanju legendarnog Pirellijeva kalendara za 2018. godinu, a na crvenom tepihu svu pažnju ukrao je jedan poznati duo koji je pozirao za njega.



Radi se o top modelu Naomi Campbell i reperu Seanu Combsu koji je toliko puta mijenjao umjetničko ime da više ni sam ne zna kako se zove, no radi se o slavnom P. Diddyju, Puff Daddyju, Daddyju...



Jučer se duo čitavo vrijeme smijao, držao za ruke te spremno pozirao, a da već godinama ne znamo da su najbolji prijatelji, rekli bismo da su novi zvjezdani par. No Sean već više od desetljeća ljubi prelijepu pjevačicu Cassie pa razloga za brigu nema.

I dok se on odlučio za elegantni, crni kaput i veliki bijeli šal, Naomi se odlučila za dugu haljinu s crvenim šljokicama te plavo-bež bundu, a "točka na i" raskošnom stylingu bile su crvene štikle i dijamantne naušnice.



Još davne 2002. godine šuškalo se kako je duo imao kratku romansu no Crna pantera tvrdi da su poput brata i sestre. "Znamo se više od 20 godina i kada ga upoznate shvatite koliko je lojalan. Meni je to već desetljećima. Otkad ga znam Sean se nije promijenio. Obožavam ga", otkrila je jednom prilikom Naomi.