Ovako izgleda najstarija žena na naslovnici slavnog Voguea u povijesti

Foto: Instagram

TALIJANSKO izdanje "modne Biblije" izbacilo je čak 3 naslovnice s ovom 73-godišnjakinjom.

Časopis Vogue smatra se najprestižnijim u modnom svijetu, a jedna se žena upisala u povijest kao najstarija ikad koja je krasila njegovu naslovnicu.

Vogue Italia 73-godišnju manekenku Lauren Hutton ugostio je na čak trima različitim naslovnicama, čiji je broj posvetio ženama iznad 60, čime je dao svoj doprinos u rušenju barijera kada je u pitanju modna industrija koja je na glasu kao vrlo okrutna.

Navedeno izdanje časopisa koji ima povijest dugu čak 125 godina uspjelo je i oboriti rekord.

Lijepa Lauren preciznije ima 73 godine i 11 mjeseci, a rekord je dosad držala pjevačica Tina Turner koja se na naslovnici njemačkog Voguea pojavila sa 73 godine i 4 mjeseca.

Lauren je istaknula kako je ovo najvažnija naslovnica koju je ikad snimila, iako je onu Voguea krasila čak 40 puta tijekom svoje karijere koja traje i dan danas.



"Neko sam vrijeme razmišljala o toj ideji no jedino su urednici talijanskog Voguea imali hrabrosti ostvariti moju ideju. Ova naslovnica ima moć promijeniti stavove u društvu jer pokazuje ženu koja je zaigrana, atraktivna, nasmijana i koja je prvi put žena moje dobi", zaključila je.