Ove bi seksi haljine mogle dominirati oskarovskim tepihom 2018. godine

Foto: Splash News, Getty

IDUĆE dvije nedjelje pred nama su dvije važne dodjele filmskih nagrada.

Prva dva-tri mjeseca svake godine rezervirana su za brojne dodjele filmskih nagrada, a vrhunac glamuroznih događanja očekuje se 4. ožujka za kada je zakazana najprestižnija - dodjela Oscara.



18. veljače čeka nas i dodjela BAFTA nagrada, a već se počelo nagađati kakve ćemo haljine vidjeti na crvenom tepihu, posebno oskarovskom.



Jednako se tako prije nekoliko tjedana nagađalo o tome hoće li sve glumice stići na dodjelu Zlatnih globusa u crnim haljinama kako bi izrazile protest protiv seksualnog uznemiravanja u Hollywoodu kojem su mnoge od njih bilo izložene i više puta, od više različitih muškaraca, a nagađanja su se pokazala istinitima, čime su slavne dame ispisale povijest.



Isto se pitanje postavlja i za spomenute dvije dodjele koje nas čekaju narednih dana, odnosno tjedana, no čak i da haljine budu u crnoj boji, naša redakcija počela je nagađati kakav bi model vrlo lako mogao preplaviti crveni tepih oba događanja.



Odgovor je duge haljine koje imaju seksi prorez na jednoj strani koji daje pogled na vitke noge zvijezda A-liste, a takve su haljine u posljednje vrijeme na crvenom tepihu nosile brojne slavne ljepotice - glumice, pjevačice i manekenke.

Ovi modeli vrlo su laskavi i seksi, ako je prorez u granicama dobrog ukusa, a ne da doseže iznad bedara, jer tada već govorimo o takozvanim "vagina haljinama" koje baš nikoga ne oduševljavaju. Tako je relativno nepoznata glumica Blanca Blanco izazvala samo negativne kritike kada je oskarovskom haljinom 2017. godine svim okupljenima i cijelom svijetu pokazala međunožje.

No svi se još uvijek sjećaju Angelinine legendarne noge na dodjeli Oscara koja je čitavu večer pozdravljala ljude vireći iz proreza.

 Jesmo li u pravu, ostaje nam vidjeti idućih tjedana.