Ovih pet boja jamči luksuzan izgled svakom zimskom outfitu

Foto: Instagram

MOŽDA vas prosinac automatski asocira na razne nijanse crvene, no neke neutralnije boje pun su pogodak ako želite izgledati elegantno i chic u svakom trenutku. 

Modne trendseterice su se usuglasile oko omiljenih boja u hladnijem razdoblju, a ekipa Who What Wear portala otkriva koje su zauzele prvih pet mjesta. 

1. Smeđa 

Mnogi je prozivaju najružnijom bojom, a vlasnici brendova tvrde da se komadi smeđe boje najteže prodaju, no to nije slučaj kada je u pitanju zimska moda. Iako se svi kunu u eleganciju crne boje, smeđa će vam dati toplinu i svjež izgled, a i dalje ćete izgledati vrlo chic. 

2. Bež 

Kao što ste mogli i očekivati, bež nijansa je još jednom među chic bojama. Jednostavan baloner i čizme u ovoj nijansi dobitna su kombinacija za besprijekoran izgled. 

3. Mliječno bijela 

Ako imate neki event za koji se morate posebno srediti u prosincu (a da nije nečije vjenčanje), nećete pogriješiti ako odaberete outfit u mliječno bijeloj nijansi koja jamči eleganciju. No, čak i ako se odlučite za casual outfit u ovoj nijansi, dobit ćete sjajan zimski look. 

4. Narančasta

Možda neočekivano, ali narančastu boju sve češće viđamo na ulicama i na Instagramu. Objeručke su je prigrlile i Zagrepčanke koje njome podižu svaki outfit

5. Tamnocrvena

Najelegantnija nijansa crvene nikad neće izaći iz mode, a čak su i detalji ove boje dovoljni za transformaciju bilo kojeg outfita u elegantan.