Ovo je 10 najplaćenijih manekenki svijeta, a prva je ona koja vas živcira

Foto: Instagram

NAKON 15 godina na vrhu, Gisele je netko skinuo s trona.
 
Naravno, radi se o brazilskoj manekenki Gisele Bundchen koja je punih 15 godina bila na samom vrhu najplaćenijih manekenki svijeta, no tron je sada i službeno prepustila mlađim kolegicama.
 
 
Radi se o Forbesovoj listi prema kojoj je u 2017. godini najviše zaradila 22-godišnja Kendall Jenner, za koju mnogi smatraju kako uopće nije zaslužila manekensku karijeru koju je doslovno kupila poznatim obiteljskim prezimenom.
 
 
Mlađahna ljepotica ove godine zaradila je vrtoglavih 22 milijuna dolara, dok je Gisele zarada pala za čak 43 posto u odnosu na 2016. pa je ove godine zaradila "samo" 17,5 milijuna dolara.
 
 
Kendall je milijune zaradila kao zaštitno lice raznih kampanja, a ne smijemo zaboraviti ni njezino pojavljivanje u obiteljskom showu "Keeping Up With The Kardashians". Tu su bile i brojne modne naslovnice, iako one nisu ni približno plaćene kao kampanje.
 
 
Nakon Kendall i Gisele, najviše je zaradila Chrissy Teigen sa svojom kuharicom te reklamama koje je snimila, a govorimo o 13,5 milijuna dolara.
 
Ovdje donosimo Top 10 najplaćenijih manekenki prema Forbes listi: 
 
1. Kendall Jenner, 22 milijuna dolara
 
2. Gisele Bundchen, 17,5 milijuna dolara
 
3. Chrissy Teigen, 13,5 milijuna dolara
 
4. Adriana Lima, 10,5 milijuna dolara
 
 
5. Gigi Hadid, 9,5 milijuna dolara
 
 
6. Rosie Huntington-Whiteley, 9,5 milijuna dolara
 
 
7. Karlie Kloss, 9 milijuna dolara
 
 
8. Liu Wen, 6,5 milijuna dolara
 
 
9. Bella Hadid, 6 milijuna dolara
 
 
10. Ashley Graham, 5,5 milijuna dolara.
 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Kendall Jenner, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Kendall Jenner.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.