Ovo je 5 najutjecajnijih celebrity vjenčanica u zadnjih godinu dana

Foto: Splash, Instagram
 
SLAVNE dame diktiraju trendove u vjenčanicama još od kada je glumica Grace Kelly davne 1956. godine izrekla "sudbonosno da" princu Reineru III od Monaka u haljini koju joj je izradila kostimografkinja Helen Rose.
 
Do danas se, po tom pitanju, nije ništa promijenilo, osim što su se vjenčanice prilagođavale aktualnim trendovima, ali i postajale sve neobičnije. Tako se među 5 najutjecajnijih celebrity vjenčanica u zadnjih godinu dana našlo i jedno odijelo, ali i 4 zaista prekrasne haljine za koje nismo ni sumnjali da će biti hit među mladenkama:

1. Pippa Middleton
 
 
Sestra Kate Middleton udala se u svibnju 2017. godine za bivšeg vozača utrka i milijunaša Jamesa Matthewsa u raskošnoj čipkastoj vjenčanici dizajnera Gilesa Deacona, čija je popularnost nakon njihovog vjenčanja porasla za 148 posto.
 
2. Serena Williams
 
 
Najbolja tenisačica na svijetu u studenom 2017. godine udala se za poduzetnika Alexisa Ohaniana, a na vjenčanju je nosila čak tri vjenčanica, no najutjecajnija je bila ova s fotografija koju je za nju dizajnirala kreativna direktorica brenda Alexander McQueen, Sarah Burton. Ista dizajnerica potpisuje i legendarnu vjenčanicu Kate Middleton. 
 
3. Emily Ratajkowski
 
 
Iako se udala u odijelu, i Emily se našla na ovoj listi. Zgodna manekenka krajem veljače izrekla je "sudbonosno da" glumicu Sebastiana Beara-McClardu u povoljnom high-street odijelu u boji senfa čija je prodaja od tada naglo porasla, a nabavila ga je i naša poznata blogerica Sonja Kovač. 

4. Miranda Kerr
 
 
Manekenka je u svibnju 2017. godine po drugi put stala pred oltar, a nakon propalog braka s glumcem Orlandom Bloomom, sreću je pronašla u zagrljaju suosnivača Snapchata, Evana Spiegela. Njenu raskošnu svilenu vjenčanicu s cvjetnim aplikacijama potpisuje modna kuća Dior u suradnji s dizajnericom Marijom Grazijom Chiuri, a osim za haljinom, mladenke diljem svijeta poludjele su i za njenim velom koji potpisuje britanski klobučar Stephen Jones.

5. Chanel Iman
 
 
Lijepa manekenka udale s početkom ovog mjeseca za igrača američkog nogometa Sterlinga Sheparda u prekrasnoj nježno ružičastoj vjenčanici libanonskog dizajnera Zuhaira Murada.