Ovo je bilo bolno: Dečki otkrivaju najgore načine na koje su cure prekidale s njima

Foto: Screenshot Youtube

NEKI su definitivno zaslužili što su dobili, ali neki nisu.

Iako je uvriježeno mišljenje kako su muškarci ti koji uglavnom ostavljaju, to je daleko od istine. A u nekom kutku glave, žene znaju kako je to tako, no kao da to ne žele priznati.

Slavni Cosmopolitan proveo je malo istraživanje među svojim muškim čitateljima te ih pitao koji je najgori način na koji su cure prekidale s njima, a mi donosimo najzanimljivije odgovore.

"Bivša cura napravila je lažni profil, s kojeg mi je slala poruke u inbox. Pravila se kao pristojna cura, koje me primijetila preko Facebooka, malo smo se dopisivali, no ništa nisam inicirao. No, tada mi je priznala što je radila te me optužila za koketiranje s drugima i prekinula. Tjedan dana kasnije me molila da se pomirimo - rekao sam joj ne."

"Iselila je iz mog stana nakon gadne svađe, bez da je išta rekla. No, to nije sve. Uzela je i našu mačku, a kasnije se udala za mog prijatelja. Mačka sada živi s njima."

"Poslala mi je poruku kako to više nije to. Kada sam joj poslao nekoliko poruka, da to razjasnimo kako treba, nikad više nije odgovorila. Vrlo odraslo."

"Prekinula je sa mnom na zabavi povodom 50. rođendana mog tate. Još mi je rano bilo sumnjivo zašto želi ići s dva auta. Pozvala me je sa strane i rekla kako to više neće ići te otišla."

"Pokušala je prekinuti sa mnom na lijep način, no kako sam bio mlad i nezreo, počeo sam plakati pa je rekla da nije mislila ozbiljno. Drugo jutro prekinula je sa mnom preko telefona."

"Saznala je da ju varam pa me lupila šakom. Znam da sam zaslužio, no to je napravila pred svima u restoranu. Ne razumijem, znala je i prije izlaska što sam napravio, zar nije to mogla napraviti negdje, dok smo sami? Ovako nas je gledao cijeli restoran."

"Uhvatio sam ju kako se seksa s najboljim prijateljem, u našem krevetu, i to samo zato što sam s puta došao dan ranije, i to sa zaručničkim prstenom. Danas sam jako sretan što su stvari tako ispale, jer mi je objasnila kako joj uopće nije žao i da je htjela da se dogodi tako nešto, da prekinemo."

"To mi je poručila preko svoje najbolje prijateljice, koja je otišla sa mnom na kavu, pod izlikom da se trebamo dogovoriti za party iznenađenja za njezin rođendan. Nikad se nisam osjećao tako jadno, no sada je ona sama i uplakana, a ja sretno zauzet."

"Saznala je da se dopisujem s drugom curom te je poruke objavila na svom Facebooku te tako danima zabavljala javnost. Ni dan danas ne znam jesu li se njih dvije čule ili je bila na mom profilu. Kako god, nakon toga više nisam htio imati posla s niti jednom, jer se sve to moglo normalnije riješiti."