Pogledajte definitivno najluđi način kako prirodno povećati usne

Foto: Instagram

NEMA toga što pripadnice ljepšeg spola neće učiniti kako bi dobile prirodno veće usne.

Od ere Kylie Jenner, žene diljem svijeta žude za punijim usnama. Neke se odlučuju za estetske operacije, neke za filere, a neke i dalje tragaju za prirodnim načinima, koji će povećati njihove usne.
 
 
Beauty blogerica Farah Dhukai, koja već ima pune usne, prije nekoliko je dana na svom Instagramu odlučila obožavateljicama otkriti trik, kako ih dodatno povećati, kada je to potrebno, a trik uključuje wasabi.
 
Wasabi nije ništa drugo nego japanski oblik hrena te je čak ljući od običnog, kakvog mi poznajemo.
 
 
Farah ga je nanijela na usnice iz tubice, pričekala nekoliko minuta, a zatim uklonila uz pomoć maramice te premazala usne sjajilom, oduševljena rezultatom.
 
 
"Usne su mekane, a učinak traje cijeli dan, no ipak malo peče", otkrila je.
 
No, oduševljenje ovim trikom mogle biste zaboraviti, kada čujete i drugu stranu priče, koja dolazi od dermatologa, koji ne preporučuju ovu metodu, koja može biti vrlo riskantna.
 
 
"Hren može biti vrlo iritantan, iako je upravo iritacija zaslužna za povećavanje usana. No, ona može dovesti do oteklina pa čak i anafilaktičkog šoka", prenosi Teen Vogue. Naime, usne nemaju zaštitnu barijeru, kao ostatak kože pa su podložnije oteklinama i alergijama.