Ovo je najglamuroznija "trenirka" koju smo ikad vidjeli

Foto: REX 

GIGI Hadid prošetala ju je New Yorkom.
 
21-godišnja manekenka Gigi Hadid, posljednjih se tjedana povukla iz medija, a u prvi plan je došla njezina sestra Bella, koja je blago rečeno svugdje, a ako pažnju ne privlači naslovnicama i kampanjama koje snima, onda to radi egzotičnim putovanjima i fotkama u bikiniju.
 
 
No, čini se kako je Gigi spremna vratiti se u centar pozornosti te joj je to odmah pošlo za rukom u oblačnom New Yorku, gdje je pozornost plijenila isklesanim trbušnjacima te najluksuznijom "trenirkom", koju smo ikad vidjeli.
 
Naime, Gigi je iskombinirala sive hlače s prorezom i kratki topić dugih rukava, koje su krasili brojni kristalići i perlice oko vrata te na nogavicama, u luksuznoj srebrnoj boji, čiji je materijal neodoljivo podsjećao na onaj od kojih se rade trenirke, koje tako rado nosimo u slobodno vrijeme, zbog udobnosti.
 
 
Gigi je kombinaciju nadopunila srebrnim špic štiklama te mačkastom linijom tuša na očima, koja je savršeno istaknula njezine plave oči.
 
Ozbiljnog izraza lica i bez dečka Zayna Malika pored sebe, plavokosa ljepotica bila je spremna za obavljanje svih obaveza, koje je imala tog dana, jer ipak je ona jedna od najtraženijih manekenki.
 
 
Kako vam se sviđa ova kombinacija?