Ovo je najgora hrana koju možete jesti na spoju

Foto: YouTube Screenshot, Giphy 

ODLAZAK na spoj obično podrazumijeva i nekakvu hranu.
 
Izlazak s nekim novim može već sam po sebi biti jako stresan, a sigurno ne želite sve dodatno otežati i jelom te načinom na koji jedete. Nitko se ne želi brinuti oko mrlja od umaka, komadića hrane među zubima, lošeg zadaha... Baš zato biste neku hranu trebali izbjegavati u širokom luku kada idete na spoj, a evo i koju: 
 
Špageti

Priznajte, ovo vam je svima prvo palo na pamet jer već znate kako izgledate dok jedete špagete. Kod kuće je to prihvatljivo, ali ne i na spoju u nekom finom restoranu. 

Kukuruz

Rijetki su oni koji mogu izgledati seksi dok glođu klip kukuruza, a sumnjamo i da uopće postoje. Čak i ako mislite da to možete izvesti dobro, ostataka kukuruza među zubima nećete se riješiti do kraja večeri.

Rebarca

Nema baš ništa ženstveno u glodanju rebaraca, pa je najbolje da ih ne naručujete ako ste s nekim na prvom spoju. Naravno, sigurno postoje i muškarci koje pali kada žene jedu kao neandertalci, ali to radije pokušajte otkriti kada se upoznate malo bolje.

Pesto

Ako nemate o čemu pričati na spoju, onda slobodno naručite pesto, jer će vam onda on cijelo vrijeme moći govoriti da imate nešto među zubima. U protivnom ga izbjegavajte.

Češnjak

Treba li vam ovo uopće objašnjavati?

Ljuta hrana

Ljuta hrana sa sobom nosi malo više rizika. Prvi je loš zadah, drugi je preznojavanje, a treći je velika šansa da ćete morati ranije zbrisati sa spoja kada vam proradi trbuh.

Špinat

Još jedna hrana koja se obožava zavlačiti i u najmanje razmake između zubiju. 

Sve što ne znate izgovoriti

Ne trudite se impresionirati nekoga na prvom spoju tako što ćete naručiti Worcestershire umak ili nešto drugo što ne znate izgovoriti. Držite se poznate hrane i izbjegnite sramotu.