Ovo je tajanstveni frajer prema kojem je nastao lik Face iz "Seks i grada"

Foto: Screenshot Youtube, Giphy, Instagram

JESTE li se ikada pitale tko je poslužio kao inspiracija za slavnog Mr. Biga?
 
Bez obzira jeste li bile tim Faca ili tim Aidan, morate priznati kako je Chris Noth savršeno utjelovio zavodnika Johna Jamesa Prestona, poznatijeg kao Mr. Big.
 
 
Frajer, u kojeg je Carrie čitavo vrijeme bila zaljubljena, ali često i na rubu živaca, obilježio je televizijsku povijest, a autorica knjige "Seks i grad", prema kojoj je snimljena kultna serija, Candace Bushnell, inspiraciju za njega pronašla je u stvarnom životu.
 
 
Naime, lik markantnog dizajnera namještaja Aidana, koji je također bio velika ljubav slavne Carrie, bio je izmišljen od strane scenarista, dok se lik Mr. Biga javlja i u knjizi.
 
Candace je inspiraciju za njega našla u svom bivšem dečku, publicistu Ronu Galottiju.
 
 
Spisateljica je s njim provela nešto manje od godinu dana u vezi tijekom 90-ih godina prošloga stoljeća, no to je bilo sasvim dovoljno za inspiraciju.
 
 
Par se upoznao 1995. godine na jednoj zabavi, a spisateljica je opisala kako je dobio ovaj nadimak. "On je bio jedan od onih muškaraca s velikom osobnošću. Primijetio bi ga čim bi ušao u prostoriju." Iako je dotični imao fazu plejboja, sama je Candace otkrila kako on ima za ponuditi puno više te je odličan u vrtu i kuhinju te kako je ipak više tip za ostati kod kuće.
 
 
O Ronu se ne zna baš previše, osim da mu je prvi brak, za koji su znali samo njegovi najbliži, završio tragično, dok je s drugom suprugom proveo punih 12 godina pa se čini kako je faza plejboja doista bila samo faza.
 
U jednom intervjuu iz 2005. godine, Candace je otkrila kako je s Ronom ostala u kontaktu, no među njima nikada nije ponovno zaiskrilo.
 
Ako ništa drugo, bar se obogatila od veze s njim.