Ovo vam se svima može dogoditi: Dečko ju umalo nogirao zbog beauty proizvoda

Foto: Instagram, Twitter 

NAZIVI "ženskih" proizvoda ponekad mogu biti jako zbunjujući za muškarce. James Read, Christophe Robin, Peter Tomas Roth... Izvan konteksta, ova muška imena nekome bi se lako mogla učiniti kao, recimo, popis vaših ljetnih ljubavnih afera, iako se zapravo radi o poznatim beauty brendovima. Vaš dečko ili  muž mogao bi potpuno krivo shvatiti poruku koju ste poslali prijateljici u kojoj piše kako obožavate Erna Laszla, a iako zvuči pomalo nategnuto, to se zaista može dogoditi. Dapače, već se i dogodilo jednom paru koji je umalo prekinuo zbog uljepšavajuće vodice za lice, a njihovo dopisivanje postalo je senzacija na internetu.

Iako je nejasno gdje je točno ovaj povrijeđeni ljubavnik saznao za ovo muško ime, pretpostavljamo da je njegova djevojka izjavila svoju ljubav prema spreju za lice brenda Mario Badescu, a ono što je uslijedilo nasmijat će vas do suza.
"Tko je Mario Badescu?," piše u prvoj poruci nakon čega je ljutiti pošiljatelj ipak napisao kako ga, zapravo, i  nije briga te da se nada kako ju on čini sretnom. Uslijedio je njen odgovor s fotografijom poznatog proizvoda za uljepšavanje i njegu. Iako ne znamo što se dogodilo nakon toga, pretpostavljamo kako par ipak nije prekinuo te da se dečko naučio nositi s ostalim "muškarcima" u životu njegove, ali i mnogih drugih djevojaka.