Ovoliko košta gigantski prsten fotošopirane Melanije na službenom portretu

Foto: Press, Getty

BIJELA kuća jučer je objavila prvi službeni portret Melanije Trump.
 
46-godišnja bivša manekenka, a danas Prva dama, pritom samouvjereno gleda u kameru, u crnom kompletiću, a ruke drži prekrižene. Uz fotografiju, "ispeglanu" do besvijesti, stoje i svi Melanijini životni uspjesi.
 
 
Tako je navedeno kako je nekada bila vrlo uspješni model, a danas poduzetnica, sa strašću za umjetnost i pomaganje ženama i djeci.
 
"Dosad je uljepšala stranice Voguea, Harper's Bazaara, britanskog GQ-a, In Stylea i New York Magazinea, a pojavila se i u časopisima poput Sports Illustrateda, Selfa, Glamoura, Allurea, Vanity Faira i Ellea", stoji u opisu.
 
 
No, ono što posebno upada u oči na slici, svakako je njezin gigantski dijamantni prsten na lijevoj ruci, zbog kojeg je u drugi plan pala i činjenica što to Melania ovoga puta nosi na sebi. Radi se o dijamantnom prstenu od 25 karata, koji je Prva dama dobila od svog supruga Donalda za 10. godišnjicu braka, i koji košta vrtoglavih 1,2 milijuna funti.
 
 
 
Kada ju je Donald zaprosio davne 2004. godine, to je učinio sa smaragdnim prstenom od 13 karata, koji je koštao 1,5 milijuna dolara.