Pet hit frizura za nadolazeću jesen koje već možete isprobati

NOVA sezona donosi hrpu jednostavnih, ali i efektnih trendova u kosi.

Na jesen se mnoge žene odlučuju na promjenu frizure, a svakako bi bilo dobro posjetiti frizera nakon ljeta jer sunce i more mogu oštetiti vlasi pa je potrebno skratiti ispucane vrhove. Ako niste sigurne kakvu biste frizuru trebale napraviti kako biste u nadolazećoj sezoni bile "in", u nastavku vam donosimo pet hit trendova u kosi za nadolazeću jesen. Isprobajte ih već sad:

Opuštene lokne

Najpopularnija ljetna frizura bit će hit i na jesen, no za razliku od kovrča oblikovanih morskom vodom, nadolazeću sezonu obilježit će opuštene lokne u stilu sedamdesetih godina prošlog stoljeća. Podijelite kosu na nekoliko pramenova i svaki uvijte od lica te se zatim počešljajte kako bi frizura djelovala opuštenije i prirodnije.

Zalizana kosa

Ovakvu frizuru može napraviti svatko bez obzira na dužinu i strukturu kose, a ovaj trend ostavlja puno prostora vašim željama i mašti. Možete zalizati samo gornji dio kose ili pak cijelu, prema natrag ili s jedne strane, a sve što vam treba jest češalj te gel ili lak za kosu.

Klasični bob

Ako ste spremne na malo veću promjenu, bob je idealan izbor i za nadolazeću sezonu. Ravan i dužine do brade, klasični bob i dalje je jako popularan među slavnim damama te baš uvijek izgleda moderno i kul.

Divlje lokne

Ako imate prirodno kovrčavu kosu, onda u nadolazećoj sezoni zaboravite na peglu za kosu i raspustite kovrče. Divlja i neobuzdana kosa uvijek izgleda seksi, a ovaj look uz malo truda mogu postići i djevojke s ravnom kosom.

Tanke šiške

Još jedna frizura koja će potpuno transformirati vaš izgled su tanke, takozvane pernate šiške koje je, za razliku od klasičnih, lako održavati i bolje izgledaju kada nisu savršeno stilizirane.