Pet nepoželjnih trendova iz prošlosti koji će ove godine biti veliki hit

Foto: Instagram

NOVA godina, novi čudni trendovi.

A pet najčudnijih koji će u 2019. biti u modi vraćaju se iz prošlosti. Neke ste vjerojatno isprobali već u 2018. ili su vas već naživcirali, neke ste možda nosili i kad su zadnji put bili "in", a neki će vas potpuno iznenaditi. Ovo su povratnički modni trendovi koji će ove godine biti hit i koji će sigurno podijeliti vaša mišljenja:

Tie-dye

Veliki povratak popularnog uzorka iz 60-ih u 2019. godini najavile su brojne poznate dizajnerske kuće, uključujući i Pradu. No tie-dye više nije rezerviran samo za hippyje; sada postaje mainstream i donosi retro dašak u svačiju garderobu.

Cargo hlače

Iako su se u modi bile prisutne još prošle godine i u njima su već prošetale brojne slavne dame od Rihanne do sestara Kardashian-Jenner, njihov povratak najavili su dizajneri u svojim kolekcijama za 2019. Udobne i praktične, ove hlače sa sobom donose i druge prednosti osim trendi izgleda, a uz brojne džepove koje ih krase, dok ih nosite, ne treba vam ni torbica.

Biciklističke hlače

Još jedan trend čiji je povratak u modu najavljen za 2019., no već su ga prošle godine nosile brojne slavne dame, a prva među njima bila je Kim Kardashian čiji je modni utjecaj neupitan. Stoga se pripremite na to da ćete ih ove godine viđati još češće, a tko zna, možda im i vi konačno date šansu.

Niski struk

Proteklih nekoliko godina zavoljeli smo visoki struk na trapericama i hlačama, no izgleda da je i ovom trendu došao kraj. Dizajneri su u svojim kolekcijama za ovu godinu inspiraciju potražili u ranim 2000-ima i u modu ponovo vraćaju niski struk.

Japanke

Popularna obuća za plažu ove će sezone konačno doživjeti svojih 5 minuta slave. Već u rujnu, na tjednima mode, imali smo priliku vidjeti japanke na nogama nekih fashionistica iz prvih redova revija, a modni stručnjaci im za ljeto 2019. predviđaju veću popularnost no ikad.