Pet znakova koji ukazuju da niste seksualno kompatibilni s partnerom

Foto: Instagram

MOŽDA vam se on na prvu učinio kao savršen muškarac za vas, međutim, kada ste došli do intimnog dijela, nešto je krenulo krivim putem. Ne osjećate se sretno ni zadovoljeno? Možda je u pitanju problem seksualne nekompatibilnosti. Ovo su najčešći pokazatelji da nešto ne štima. 

Rijetko vodite ljubav

Niste voljni seksati se, a i kad to činite, onda je razlog grižnja savjesti jer, eto, niste dugo. To je prvi i vrlo očit razlog da vam vaš partner ne donosi uzbuđenje. 

Imate neusklađene potrebe

Kada se vi želite seksati, on ne želi i obratno. Vaše se želje gotovo nikad ne poklapaju što rezultira siromašnim seksualnim životom. 

Ne dovodi vas do vrhunca 

U redu je ne doživjeti orgazam baš svaki put. No ako se to događa svaki put, očigledno je da vaš partner ne poznaje vaše tijelo, a ni vaše potrebe, što ukazuje i na nedostatak komunikacije. 

Ne uživate istovremeno

Njemu odgovara jedna, a vama druga poza i zapravo se žrtvujete polovicu seksualnog odnosa, što baš i nije cilj ovog čina. 

Nikad niste spontani

Svaki seks je isplaniran i dogovoren te nema onog uzbuđenja gdje vas samo povuče k sebi i počne svlačiti. Nije baš strast o kojoj ste sanjale, zar ne?