Petra Nižetić romantičnim fotografijama proslavila drugu godišnjicu braka

Foto: Instagram

BRAČNI par ne skriva da su i dalje zaljubljeni kao prvog dana, a posljednjom Instagram objavom Petra Nižetić je svoje pratitelje podsjetila na njezino romantično američko vjenčanje.

Podsjetimo, Splićanka i njezin suprug Frane Mastelić prije točno dvije godine razmijenili su zavjete na poznatoj Kineskoj plaži u San Franciscu, a Nižetić je tek sada otkrila kako je zamalo sve otkazano! 

"Kiša je tjednima padala kao iz kabla i skoro smo odustali od nauma da se vjenčamo na plaži, ali odjednom se razvedrilo dovoljno koliko je nama trebalo da kažemo sudbonosno 'da' i da bacimo kupanac u oceanu. Onda je ponovno počela kiša... Pa sad neka mi netko kaže da to nije bila čarolija", napisala je Petra ispod potpuno netipične vjenčane fotografije. 

Naime, dok se outfit njezina supruga sveo samo na bokserice, ona je pozirala u jednostavnoj  i efektnoj vjenčanici, dok je na nogama nosila trendi kaubojke.

Oduševljeni pratitelji složili su se kako je riječ o pravoj čaroliji, ali i da je upravo njihovo vjenčanje jedno od najdivnijih ikad.