Pjevač The Weeknd ima potpuno novi look i izgleda neprepoznatljivo

Foto: Getty Images, Broad Images

IAKO je tipično za žene da nakon prekida veze promijene izgled, čini se da su tu taktiku počeli primjenjivati i muškarci.

Dan nakon što je glumac Bradley Cooper predstavio svoj novi look na Filmskom festivalu u Torontu na premijeri filma Joker , isto je napravio i pjevač The Weeknd, punog imena Abel Tesfaye, na premijeri filma Uncut Gems u kojem glumi sebe.

To je bilo njegovo prvo pojavljivanje u javnosti nakon što je prekinuo vezu s manekenkom Bellom Hadid početkom kolovoza i definitivno se pobrinuo da ne prođe neopaženo.

Prepoznajete li ga? Osim što je skratio kosu, obrijao je bradu i ostavio samo brkove, a svojim novim imidžem izazvao je brojne i uglavnom urnebesne reakcije na društvenim mrežama.

I dok je neke podsjetio na Lionela Richieja u mlađim danima, drugi su se poigrali s njegovim umjetničkim imenom i usporedili njegov prethodni look s vikendom, a sadašnji s ponedjeljkom, a nas je zbog brkova odmah podsjetio na detektiva Magnuma kojeg je u istoimenoj televizijskoj seriji glumio Tom Selleck.

U svakom slučajnu, pjevač najmanje sliči sebi, u što će vas uvjeriti i jedna od posljednjih fotki na kojoj je snimljen s Bellom koja je također nakon prekida napravila makeover i postala plavuša.

Inače, Weekndu i Belli je ovo bio drugi prekid. Prvi put su bili zajedno od polovice 2015. do kraja 2016. godine, a pomirili su se u listopadu 2018. te ponovo prekinuli nakon manje od godinu dana.