Playboy i Index u Shamballi spremaju najbolji i najvatreniji božićni party u gradu: Dolaze DJ-ica Viktoria Metzker i Playboyeve zečice!

PETAK, 23. prosinca, u zagrebačkom klubu Shamballa bit će u znaku najboljeg i najvatrenijeg božićnog partyja u gradu! Pozivamo vas da nam se pridružite na vrućem plesnom podiju i dozvolite da vas u najbolje blagdansko raspoloženje uvedu "najbolje od najboljih" - seksi DJ-ica Viktoria Metzker i Playboyeve zečice, predvođene bivšom Big Brother stanarkom Sorajom Vučelić!

"Playboy Official X-Mass Party powered by Index" predstavlja u Shamballi osam vrućih Playboyevih zečica, od čega šest iz Srbije te dvije iz Hrvatske, te 10 vatrenih hostesa koje će biti odabrane na castingu u utorak, 20. prosinca, od 18 sati, u zagrebačkom klubu Shamballa.



Da je upravo Shamballa mjesto gdje trebate biti 23. prosinca u večernjim i noćnim satima, svjedoči i lista od oko stotinu VIP uzvanika. "Playboy Official X-Mass Party powered by Index" je božićni party kojeg se ne propušta!

Više fotografija vrućih Playboyevih zečica koje vas očekuju na partyju možete pogledati OVDJE.