Pogledajte kako su se poznate Hrvatice skockale za doček Nove godine

Foto: Instagram

INSTAGRAM su danas preplavile fotke s novogodišnjeg dočeka.

Nisu ih propustile objaviti ni poznate Hrvatice koje su uz njih usput i svojim obožavateljima poželjele sretnu 2019.

Neke od njih su novu godinu dočekale radno, neke kod kuće, a neke su otputovale u toplije krajeve. No sve su iskoristile priliku da se skockaju i isprate staru godinu sa stilom. Pogledajte gdje su sinoć bile i što su nosile naše slavne dame:

 

Severina se od 2018. oprostila na Maldivima, gdje je otputovala sa suprugom Igorom Kojićem i sinom Aleksandrom. Pjevačica je za doček obukla usku haljinu u boji ciklame s neizbježnim šljokicama u obliku srca.

Ecija Ivušić je objavila selfie na kojem se vidi tek djelić njenog outfita, no dajemo joj pohvale za frizuru i make-up te prekrasne naušnice.

Antonija Stupar Jurkin je za doček obukla svilenkastu slik haljinu u blijedoružičastoj nijansi i bijeli kaputić te je kosu nakovrčala.

Nina je novu godinu dočekala radno, a na nastupu u Dubrovniku je doslovno zablistala u šljokičastoj crvenoj haljini dizajnera Ivana Alduka.

Nives Celzijus je za doček obukla zanimljivu asimetričnu malu crnu haljinu s jednim rukavom i trendi prozirne salonke s crnim špicom.

Bivše manekenke Iva Radić i Ljupka Gojić Mikić dočekale su 2019. zajedno i u velikom društvu, a očigledno i negdje na otvorenom jer sve na fotki nose kapute.

Lijepa trudnica Anita Dujić 2019. je dočekala kod kuće uz filmove, no svejedno je izgledala sjajno.

Ivana Mišerić bila je spremna od jutra, a u novu godinu je ušetala u šljokičastim čizmicama i čupavom bijelom kaputu.

Ella Dvornik je 2019. dočekala u Engleskoj, a nosila je mini haljinu od tvida i supervisoke crne kožne čizme.