Pogledajte lookbook koji predstavlja komade iz novih kolekcija dizajnera ovosezonskog Fashion.hr-a

Foto: Jure Perišić

BLIŽI se ovosezonski Fashion.hr na kojem ćemo uživati u novim kreacijama brojnih domaćih dizajnera.

Ususret 20. jubilarnoj sezoni, Fashion.hr predstavlja lookbook s pregledom novih kolekcija koje će dizajneri predstaviti od 27. do 31. listopada.

Fashion.hr i ove će sezone na svojoj pisti predstaviti neke od najpoznatijih domaćih dizajnera, a u pet dana bit će prikazano 16 modnih revija.

U pet dana trajanja Fashion.hr-a u paviljonu 10 Zagrebačkog velesajma svoje će nove kolekcije predstaviti: Ivica Klarić, ELFSi, eNVy room, Ivica Skoko, Aleksandra Dojčinović, Ana Maria Ricov, Martina Felja, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Marina design, Krie design, HEDRA by Ana Jagić, Boris Banovića, Ane Bogdan i Vesna Sposa. Pobjednica ovogodišnjeg natječaja LIFT - Suzana Koprivnjak, kao najbolja mlada dizajnerica u regiji, prvi će put nastupiti na Fashion.hr-u, a svoju prvu kolekciju ove će sezone predstaviti Martina Budek, novo ime na modnoj sceni.

Zavirite u našu galeriju i pogledajte prve komade iz kolekcija svih dizajnera!

Fotke je snimio Jure Perišić, model je Sra Biuk, a za stajling se pobrinula Tina Lončar. Šminku je napravila Ivana Bilandžija Billy, a frizure Katica Topčić za Kevin Murphy.