Pogledajte najbolje fotke s putovanja "najljepšeg para na Instagramu"

Foto: Instagram

OVAJ par živi život na kakvom mu zavide svi ostali.

Možda niste znali kako se radi o njima, no sigurni smo kako ste barem jednom na društvenim mrežima primijetili njihove savršene slike s raznih egzotičnih putovanja.



Modeli Alexis Ren i Jay Alvarrez nose epitet "najljepšeg para na Instagramu", a zvijezde društvenih mreža postali su zbog svojih brojnih putovanja i prelijepih slika, koje objavljuju s njih.



19-godišnja Alexis je prekrasna i ima savršeno tijelo, a 21-godišnji Jay je zgodni ovisnik o adrenalinu te vrlo spretan u sastavljanju genijalnih video uradaka pa nimalo ne čudi da svako njihovo putovanje izazove veliku znatiželju obožavatelja. Zanimljiv je podatak i kako Alexis ima hrvatske i njemačke korijene.



Par je prohodao 2014. godine, a iako se u posljednje vrijeme šuškalo kako su prekinuli, sve su to bile samo ružne glasine, jer plavokosi duo ponovno žari i pali bajkovitim slikama na Instagramu.

Mi smo za vas odabrali najljepše slike iz njihove bogate Instagram kolekcije, za koje vjerujemo kako će vas raspoložiti u trenu te navesti da počnete maštati i planirati svoj sljedeći godišnji odmor.



Uživajte!