Pogledajte zanosnu i bujnu Hristinu Jančetović, novu srpsku Miss dekoltea

NOVA srpska Miss dekoltea je 21-godišnja Hristina Jančetović. Lijepa Kruševljanka kaže da je bila šokirana kada je saznala da je upravo njen dekolte proglašen najljepšim. "Ja sam u tom trenutku bila šokirana. Nisam bila svjesna što mi se dogodilo i priznajem da sam presretna zbog svega. Bavim se manekenstvom i ovaj posao obožavam, tako da mi je ovo još jedna karta za uspjeh", izjavila je Hristina za Alo.

Kaže kako grudi nisu najvažnija stvar na djevojci, jer smatra da je bitnija karizma. "Na samom izboru bila sam pomalo uplašena jer su sve djevojke u prvi plan istaknule samo grudi i tad sam shvatila da je konkurencija jaka", tvrdi ona, ne želeći otkriti jesu li joj grudi prirodne. Kaže kako nije protivnica estetskih zahvata te da bi djevojke trebale staviti silikone ukoliko nisu zadovoljne svojim grudima, ali žele da drugi procijene ima li ona silikone ili ne.

Lijepa Hristina vatrena je navijačica Crvene Zvezde. "Nedavno sam se slikala za naslovnicu jednog časopisa, a na meni je bio nacrtan naš nacionalni dres, tako da bih se za Zvezdu i njihovu pobjedu potpuno skinula. Tako bih i upoznala Nemanju Vidića, koji je po mom ukusu, najljepši i najbolji sportaš ikad", kaže Hristina.