Pokušava li nešto poručiti? Selena nakon liječenja ne odustaje od jednog trenda

Foto: X17, Instagram

PJEVAČICA Selena Gomez je u listopadu ove godine doživjela emocionalni slom zbog čega je par mjeseci provela na liječenju s kojeg se vratila prije desetak dana.

A izlazak iz klinike proslavila je na skijanju s prijateljima koji su na Instagramu podijelili prve fotke pjevačice nakon sloma.

Nasmijana i zdrava, Selena je oduševila svoje brojne fanove, a usput je pokazala i podršku svojoj kolegici i prijateljici Taylor Swift u promotivnoj majici s njene posljednje turneje koju je zatim nosila i na planinarenju.

No to je bila tek najava trenda na koji se Selena, očigledno, dobro zakačila. Pjevačica od povratka s liječenja nosi samo majice s natpisima od kojih većina ima motivacijsku poruku. 

Dva dana prije Božića, Selena je prošetala Los Angelesom u bijeloj majici s podužim tekstom na kojoj je pisalo: "Zahvalna sam za sve što se događa u mom životu i sve što će se tek dogoditi. Trudim se uvijek dati sve od sebe jer nitko to neće napraviti umjesto mene." Zaista, netipično rječit natpis na majici koji se usput dobro uklapa i u njenu trenutnu životnu situaciju.  

A samo nekoliko dana kasnije, pjevačica je snimljena na izlazu iz teretane u još jednoj majci s puno kraćim, no jednako simboličnim natpisom. 

"Odaberi empatiju", glasio je tekst koji zvuči kao poruka njenim hejterima. Selena se na sličan način obratila i dizajneru Stefanu Gabbani nakon što ju je ranije ove godine na Instagramu nazvao ružnom. Pjevačica se na Tjednu mode pojavila s ukosnicom u obliku riječi "ugly", što na hrvatskom znači - ružna.

No moguće je i da Selena jednostavno voli nositi majice s natpisima, čemu u prilog ide džemper u kojem je jučer snimljena u Beverly Hillsu i preko kojeg je ispisan samo naziv i logo modne kuće Balenciaga. 

Iz ovoga se zbilja teško nešto može iščitati, no koji god bio razlog njenih posljednjih modnih odabira, vjerujemo da će majice s natpisima sada postati puno popularnije.