Pomalo zaboravljena reperica Eve obara s nogu u izazovnoj crvenoj haljini

Foto: Splash, Giphy

SJEĆATE se nje?
 
Iako je dugo niste vidjeli, teško da ste je zaboravili, pogotovo ako ste odrastali u kasnim devedesetima i ranim 2000-ima. Reperica Eve na glazbenoj sceni prisutna je od davne 1995. godine, a svjetsku slavu stekla je velikim hitom Who's That Girl koji i dan danas znamo čuti na programima radiopostaja, no sigurno znate i njene duete s Gwen Stefani i Alicijom Keys, Let Me Blow Ya Mind i Gangsta Lovin. 

Eve danas ima 39 godina i izgleda fantastično te zanosnije no ikad prije, što je potvrdila i sinoć na dodjeli nagrada Daytime Emmy u kalifornijskom gradu Pasadena. U dugačkoj i jako izazovnoj crvenoj haljini s dramatičnim rukavima, reperica se pobrinula da svi pogledi budu na njoj, a u ovom izdanju teško će ponovno pasti u zaborav.

 
Haljina s dekolteom koji seže do malo iznad pupka otkrila je njene prepoznatljive tetovaže šapica, a reperica je kroz visoki prorez na donjem dijelu haljine pokazala i vitke noge. Na nogama je imala zlatne sandale s platformom koje je uskladila s nakitom, a uz sve što je imala na sebi, ležerna nisko svezana punđa s nekoliko spontanih pramenova uz lice bila je idealan izbor frizure.
 
 
Što se tiče njezinog privatnog života, reperica je od 2014. godine u braku s Maximillionom Cooperom, britanskim poduzetnikom kojeg je upoznala 2010. godine, Njoj je ovo prvi brak, dok njezin dragi ima četvero djece iz prošlog.