Ponovno smeđokosa Kim najavila suradnju s Crnogorcem kojeg je proslavila

Foto: Instagram

STARLETA i crnogorski make-up artist najavili su lansiranje zajedničke beauty linije.
 
Suradnju su najavili zajedničkim fotkama na Instagramu na kojima je Kim Kardashian otkrila i da opet ima novu boju kose, a nakon platinastoplave i pastelnoružičaste, vratila se smeđoj. 
 
 
"Kada smo se upoznali prije deset godina, nisam ni sanjala da ćemo jednom surađivati na liniji beauty proizvoda! @makeupbymario me naučio sve što znam o šminkanju", napisala je Kim uz fotku kojom je najavila zajedničku kolekciju sjenila za oči i ruževa.
 
 
Mario Dedivanović porijeklom je Albanac iz Crne Gore, s dugogodišnjom njujorškom adresom, a sa slavnom Kardashiankom surađuje od 2008. godine, kada je ona postala planetarno popularna. Prije nego što je počeo raditi s Kim, šminkao je voditelje dnevnika na jednoj američkoj televiziji.
 
 
Mario i Kim upoznali su se na snimanju za časopis Social Life 2008. godine, gdje je on bio zadužen za šminku Kardashianke, no tada nije znao tko je ona. Nakon snimanja, ona ga je zamolila da pođe s njom kupiti sve make-up proizvode koje je koristio na snimanju, jer joj se svidio look, a od tada su postali nerazdvojni.
 
 
Mario je slavnu Kardashianku šminkao za njena vjenčanja s Krisom Humphriesom i s Kanyeom Westom, a Kim se već cijelo desetljeće samo njemu voli prepustiti u ruke. Njih dvoje zaslužni su za brojne make-up trendove posljednjih godina, a zajedno ih diktiraju i dalje te smo sigurni da će im se ova suradnja itekako oboma isplatiti. 
 
KKW X MARIO make-up linija u prodaju će biti lansirana 5. travnja ove godine.